Èxit de les segones jornades 'Dones i esport'

Camprodon va organitzar el passat cap de setmana una nova edició del cicle “Dones i esport”, que va tornar a comptar amb molt bon ambient i una nombrosa participació
Durant tot el cap de setmana del 23 i 24 de setembre Camprodon va promocionar el paper destacat de la dona en el món de l’esport i també la seva rellevància en una societat cada cop més avançada i tolerant, on la lluita per la igualtat de gènere ha esdevingut majoritària. Van ser moltes les activitats que es van desenvolupar, totes elles de gran interès, gràcies a la col·laboració inestimable de les diferents entitats del municipi, a les quals des de l’Ajuntament de Camprodon s’agraeix el seu esforç.
Un dels punts forts dels Dones i Esportactes organitzats va ser la xerrada de les camprodonines Pau Navarro, Marlèn Barrull i Eva Magret, que van donar testimoni de la seva trajectòria esportiva i, sobretot, de la seva experiència com a dones en un àmbit massa vegades dominat per esportistes masculins. La xerrada, que es va desenvolupar a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, va esdevenir una de les activitats que va aixecar major expectació.
Al llarg de dos dies Camprodon es va omplir de diverses activitats i propostes, com ara curses de BTT, pujades al rocòdrom, sessions de bàsquet i xerrades com les ofertes per la periodista Laia Ferrer i l’especialista en medicina integrativa, Xavier Verdaguer, entre d’altres.
Consulteu el recull dels millors moments del ‘Dones i Esport’ de la primera jornada i del segon dia.