Ets jove? Coneixes la Garantia Juvenil?

L’Oficina Jove del Ripollès ofereix als joves d’entre 16 i 29 anys un servei de formació i orientació laboral per a la recerca activa de feina.  
Dotar els joves del municipi de les eines, projectes i equipaments necessaris per a la seva formació educativa i professional i per a la seva promoció laboral és un eix de treball bàsic per a totes les administracions. En aquesta línia, l’Oficina Jove del Ripollès posa al servei dels joves camprodonins la Garantia Juvenil; una iniciativa impulsada pel Fons Social Europeu i que va dirigida a joves d’entre 16 i 29 anys.
A través de la Garantia Juvenil, s’ofereix un servei professional de formació, orientació, primeres experiències laborals i/o assessorament en emprenedoria per a tots aquells camprodonins que no estan treballant i/o estudiant i que cerquen una sortida acadèmica i/o laboral. L’atenció anirà a càrrec d’una tècnica de joventut i de Garantia Juvenil.
Per participar del projecte, pots posar-te en contacte a través del telèfon 97 270 07 17; enviant un correu electrònic a l’adreça mpulsoripolles@gmail.com o enviant un missatge de text a través de la plataforma WhatsApp al número 625 434 767.
 
Garantia Juvenil