Es retiren cinc zones de contenidors

L’actuació té com a finalitat millorar la qualitat del servei de recollida de residus, adaptant-lo a les necessitats dels veïns i veïnes.
Les àrees afectades són el camí d’Espinalba, la baixada Torre del Coll, l’entrada de La Colònia, la Ronda de Mas Ventós i el Pavelló Nou.
El consistori ha optat per la retirada de diferents àrees de contenidors i punts de recollida de residus. Les zones en les quals s’actuarà són les següents: el camí d’Espinalba, darrere del Pont Nou; la baixada  de la Torre del Coll, a l’aparcament de Cal Marquès; l’entrada de La Colònia; la Ronda de Mas Ventós i el Pavelló Nou. L’Ajuntament ha enviat un comunicat informatiu als veïns i veïnes directament afectats, i fa uns dies es va posar a disposició de la ciutadania per resoldre i atendre qualsevol dubte, qüestió o suggeriment. A més, hi ha prevista una valoració sobre les conseqüències d’aquests canvis, que es realitzarà d’aquí a uns tres mesos aproximadament. En cas de demostrar-se ineficaces, les mesures es poden revertir i modificar. Contenidors