Es realitzen treballs de manteniment al recinte esportiu Llandrius

L’Ajuntament du a terme una actuació de condicionament i arranjament al camp de futbol i al pavelló, amb l’objectiu de millorar la seguretat i la comoditat dels usuaris d’aquests equipaments. 
Durant els últims dies, l’Ajuntament de Camprodon ha realitzat obres de manteniment i arranjament a la zona esportiva Llandrius. Les actuacions pretenen millorar l’equipament, molt utilitzat pels camprodonins i camprodonines, i ha consistit, per una banda, en treballs de manteniment en el cautxú del camp de futbol municipal, per tal d’assegurar la bona fixació i el bon funcionament de la gespa. A més, les zones de darrere de les porteries s’han pavimentat amb ciment portland, de manera que així es complementa totalment el paviment del voltant el camp.
Una part del Pavelló Llandrius també ha estat arranjat: en aquest cas, s’ha dut a terme el manteniment del canal d’evacuació d’aigua pluvial de la zona posterior, amb la finalitat d’evitar filtracions de líquids a l’interior del recinte.
Xavier Guitart, alcalde de la vila, explica que “les instal·lacions del complex esportiu han d’estar a l’ordre del dia en matèria de seguretat i manteniment. Volem que els vilatans i vilatanes gaudeixin d’uns equipaments els més còmodes i segurs possibles”. A més, Guitart ha destacat que “l’esport, per nosaltres, és sinònim de salut, benestar i oci, i oferir la pràctica esportiva amb les màximes garanties és una de les prioritats d’aquest equip de govern”.
Obres manteniment zona esportiva Llandrius 2 Obres manteniment zona esportiva Llandrius 4 Obres manteniment zona esportiva Llandrius

Amb el suport de:
DIpuGI