Els Serveis Socials es traslladen al CAP de Camprodon

La mesura forma part d’un procés de reestructuració, que té com a finalitat incrementar la qualitat i l’eficiència dels Serveis Socials. D’aquesta manera, el servei ara estarà directament coordinat amb el sector sanitari.
El canvi d’ubicació s’efectuarà a partir de l’1 de febrer.
Des de l’Ajuntament de Camprodon us informem que, a partir de divendres 1 de febrer, els Serveis Socials canviaran la seva ubicació, i passaran a situar-se a les dependències del Centre d’Atenció Primària de Camprodon. El telèfon de contacte és el 972 715839. Aquest canvi d’ubicació forma part d’un projecte de reestructuració, que respon a la necessitat de sumar sinergies entre el sector sanitari i el sector assistencial. Els Serveis Socials estaven situats, fins ara, a l’Ajuntament.
Segons la regidora de Serveis Socials i Salut, Núria Mas, “aquest pas permetrà que el CAP, els Serveis Socials i l’Ajuntament millorin la seva coordinació pel que fa a recursos i estratègies. Cal oferir als veïns i veïnes la millor qualitat sanitària, i un servei més eficient. Aquest tipus de mesures  ens permeten executar una acció conjunta més encertada”.
Els Serveis Socials de Camprodon formen part de la Taula d’Inclusió Social del Ripollès, que procura cobrir les necessitats bàsiques de les persones i famílies en situació d’exclusió social. Durant els últims anys, a Camprodon s’han atès diverses famílies, a les quals s’ha prestat ajuts en alimentació i habitatge. A més, algunes han rebut ajudes per a subministraments, de cara a combatre la pobresa energètica. Els Serveis Socials també estan a la disposició de persones amb el grau de dependència reconegut, amb adolescents i nens amb problemes o amb gent amb risc d’exclusió social, entre altres.