Els Reis d’Orient visiten Camprodon en una majestuosa Cavalcada

L’Ajuntament dona les gràcies als voluntaris i espectadors, per fer possible una de les nits més màgiques de l’any.
Els Reis d’Orient van visitar Camprodon el passat diumenge, 5 de gener. La Nit de Reis va ser tot un èxit, i els vilatans van donar una fabulosa benvinguda a Ses Majestats: els camprodonins i camprodonines, en especial els més menuts, van gaudir d’un autèntic vespre protagonitzat per la màgia i el bon ambient. Els Reis d’Orient, juntament amb el seu seguici reial, format per carrosses i patges, van realitzar una majestuosa rua pels carrers de Camprodon.
Abans, però, Ses Majestats van visitar el geriàtric L’Hospital, on van intercanviar afectuoses paraules i desitjos amb els avis i àvies d’aquest equipament municipal. En acabar, Melcior, Gaspar i Baltasar van oferir un discurs a la Plaça de la Vila, dirigit, sobretot, als més petits de la casa, a qui els van animar a portar-se bé durant tot l’any.
Xavier Guitart, alcalde de la vila, dona les gràcies a tothom que fa realitat, cada any, la que és “sens dubte, una de les nits més especials del Nadal camprodoní, ja que rebem als Reis d’Orient. Aquest esdeveniment sempre s’organitza gràcies a la col·laboració de totes les persones que ho fan possible”.
Cavalcada Reis 2020 5
Cavalcada Reis 2020 6
Cavalcada Reis 2020 9