Els Pastorets de Camprodon

El Casal Camprodoní acollirà diumenge 25 de desembre la tradicional representació dels Pastorets. Les entrades es poden adquirir a partir del dia 21 i 1€ de cada tiquet anirà destinat a La Marató de TV3.
El Casal Camprodoní serà la seu el proper diumenge 25 de desembre (18:30 h.) d’una nova representació dels Pastorets; un dels espectacles més icònics del Nadal a Camprodon i una de les obres més seguides i estimades a la vila.
Sota la direcció d’Amadeu Rosell i Martí, els Pastorets de Camprodon tornaran a fer les delícies un any més de grans i petits. Les entrades per a l’obra –que serà representació única– tenen un preu de 10€ i es poden adquirir a partir de dimecres 21 de desembre a l’Oficina de Turisme. Enguany, a més, l’espectacle tindrà una vessant solidaria. I és que 1€ de cada tiquet anirà destinat íntegrament a La Marató de TV3 i a la investigació mèdica de l’ictus i de les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.
L’Ajuntament fa una crida als camprodonins i camprodonines a participar de l’activitat i a gaudir de les festes nadalenques.
 
Cartell Els Pastorets