Els millors pilots del món de trial es donen cita a Camprodon

El municipi s’ha bolcat aquest cap de setmana durant la celebració de la primera prova del Campionat del Món FIM Trial. L’Ajuntament agraeix a Motor Club Ripoll i a tots els voluntaris de la prova la seva implicació i col·laboració.
Prop de 2.000 persones es van donar cita els dies 13 i 14 de maig a Camprodon per gaudir en directe d’uns dels màxims espectacles automobilístics del cap de setmana a nivell internacional. I és que el circuit permanent de Noassar, a la zona de Font Rubí, va ser la seu de la primera prova del Campionat del Món FIM Trial.
Podi de la primera prova del Mundial de Trial 2017 (Josep Maria Buxasas)
A la cita hi van participar els millor pilots del món de la disciplina. I malgrat la pluja, l’afluència de pública al llarg dels dos dies va ser constant. Xavier Rigat, regidor d’Esports, valora com un “èxit” l’esdeveniment i assegura que “una part essencial d’aquest èxit és gràcies a la tasca del Motor Club Ripoll i a la col·laboració, l’altruisme i la magnífica feina i professionalitat que han demostrat tots els voluntaris que al llarg del cap de setmana han participat de la competició”. En aquesta línia, Rigat referma que “ha quedat demostrat que Camprodon està plenament capacitat per acollir grans esdeveniments esportius mundials com aquest”.
Pel que fa a la prova, els pilots catalans van monopolitzar el podi. Toni Bou segueix mantenint el seu domini de ferró i es va endur la victòria per davant d’Adam Raga i d’Albert Cabestany. Tots tres, van demostrar a Camprodon perquè són els grans favorits al títol i van poder gaudir d’un circuit de primer nivell adaptat a l’alta competició.
L’Ajuntament de Camprodon agraeix a Motor Club Ripoll, la Federació Internacional de Motociclisme (FMI), la Real Deferación Motociclista Española (RFME) i la Federació Catalana de Motociclisme (FCM) la seva aposta per Camprodon.