El XIVè Concurs de Fotografia de la Vall de Camprodon ja té guanyadors!

De les 228 fotografies rebudes en les tres categories del concurs -societat i patrimoni, flora i fauna, i paisatge-, es van seleccionar 31 imatges finalistes. Els guanyadors han estat escollits a través d’un jurat i d’una votació popular a la xarxa social Facebook.
Consulta aquí el llistat amb els guanyadors i accèssits del concurs.
Dissabte 3 de desembre es va donar a conèixer el veredicte de la catorzena edició del Concurs de Fotografia de la Vall de Camprodon, un certamen de fotografia impulsat per la Mancomunitat de la Vall de Camprodon. La sala d’actes de l’Ajuntament de Camprodon va acollir a les 18 h. la gala de lliurament de premis d’aquest concurs, en el qual hi ha pres part enguany un total de 228 propostes.
L’acte de lliurament dels guardons va anar a càrrec de l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, i del regidor i president de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, Xavier Juncà, que va agrair al jurat, als col·laboradors, participants i guanyadors la seva “implicació” i va encoratjar l’organització a iniciar els preparatius d’una nova edició del concurs. Juncà també va assegurar que “estem molt satisfets i agraïts per la participació i la resposta tan positiva que ha tingut la gent. Totes les fotografies són d’una gran qualitat”.
El certamen estava dividit enguany en tres categories: societat i patrimoni, flora i fauna, i paisatge. A més, es van repartir dos premis especials: el guardó Facebook i el premi del jurat. De les 228 fotografies que es van presentar fins el 23 d’octubre, se’n va fer una selecció final de 31. I del 12 al 22 de novembre es va obrir a la xarxa social Facebook el període de votació per escollir els guanyadors de cada categoria. A l’edició d’enguany s’han lliurat un total de 25 premis, gràcies a la col·laboració de Nikon, les Cuines de la Vall de Camprodon, la Fundació Isaac Albéniz, el Casal Camprodoní, Vallter2000, els productors agroalimentaris locals i la Mancomunitat de la Vall de Camprodon.
L’Ajuntament de Camprodon felicita als guanyadors, agraeix a totes les persones que han pres part del certamen la seva col·laboració i convida tots els veïns a gaudir de la qualitat de les instantànies.