El trenet turístic de la Vall de Camprodon torna per Setmana Santa

Coincidint amb aquesta festivitat, l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon organitza aquesta proposta de lleure fins al 17 d’abril, dilluns de Pasqua.
L’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon activa novament el trenet turístic, que ajudarà els visitants a conèixer els racons i paisatges més emblemàtics del poble. D’aquesta manera, l’entitat impulsa durant el període vacacional de Setmana Santa –des del dissabte 8 fins al dilluns 17 d’abril– la possibilitat de descobrir l’extraordinari patrimoni natural i arquitectònic de Camprodon.
Trenet Turístic Vall de Camprodon
El trenet turístic de la Vall de Camprodon realitzarà durant aquesta festivitat un cicle de recorreguts per la vila de 45 minuts, aproximadament, en què es mostraran 26 punts d’alt interès turístic i es potenciaran els principals atractius patrimonials. El trajecte, que inclou també una locució explicativa, té un cost de 4 euros per als adults, i de 2 euros per als menors d’edat. Per a grups a partir de 15 persones, el preu és de 3’20 euros per als adults, i de 1’60 euros per als menors. La venda de tiquets es realitzarà directament en pujar al tren, que tindrà com a punt de sortida i arribada el camí Cerdanya (en el Pont entre el Restaurant El Pont Nou i la Plaça de la Vila).
Des del dissabte 8 fins al diumenge 16 d’abril, l’horari de sortida del trenet turístic serà a les 11, 12, 13, 16, 17, 18 i 19 hores. El 17 d’abril, dilluns de Pasqua, el trenet només oferirà els seus serveis en horari de matí, a les 11, 12 i 13 hores. A més, el trenet turístic també està adaptat per a persones amb discapacitat i disposa d’un sistema de tancament segons la situació meteorològica, facilitant també coixins i mantes als usuaris i usuàries que en necessitin.
L’Ajuntament de Camprodon anima els visitants a utilitzar aquest servei que permet cohesionar el territori i ensenyar els encants patrimonials i paisatgístics de la vila. Podeu trobar tota la informació del trenet turístic al web www.lavalldecamprodon.com.