El Trenet Turístic de la Vall de Camprodon assoleix un increment del 50 % en viatges al Nadal

Aquesta atracció, ja molt coneguda per visitants i turistes, continua batent rècords: 670 adults i 369 nens han pujat al trenet i han descobert Camprodon des d’una perspectiva original, diferent i lúdica.
El Trenet Turístic de la Vall de Camprodon continua batent rècords. Durant la campanya de la Puríssima i Nadal, l’atracció ha aconseguit una més que notable xifra de 670 adults i 369 nens. En total: 1.039 visitants han gaudit del trajecte del trenet i han descobert (o redescobert) Camprodon des d’un punt de vista original i especial. Aquest increment representa més d’un 50% del total respecte la temporada anterior.
Aquestes dades consoliden i potencien el Trenet Turístic com a atractiu d’oci, i el posicionen com a referència en l’àmbit del turisme i la cultura a Camprodon i la Vall.El servei es realitza en períodes vacacionals, i serveix per complementar l’estada dels visitants ja que permetre córrer els racons de la Vall d’una manera àgil. Disposa de 7 rutes diferents.
El servei és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Camprodon, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon.
Més informació a: http://trenet.lavalldecamprodon.com.

WhatsApp Image 2020-01-17 at 21.49.43