El transport escolar de la línia Camprodon-Beget seguirà sent gratuït

Les reclamacions de l’Ajuntament de Camprodon al Consell Comarcal del Ripollès, al Departament d’Ensenyament i a la Diputació de Girona han fet possible que es continuï amb la  gratuïtat per als alumnes que viuen en els diferents nuclis del nostre municipi. 
Referent al transport escolar no obligatori dins el terme municipal de Camprodon per al present curs escolar 2018-19, el Consell Comarcal ens informa que no s’aplicarà finalment  l’1,5 € per viatge i persona als veïns dels nuclis. Així doncs, el transport escolar d’aquesta línia seguirà sent gratuït.
La particularitat geogràfica del nucli de Beget i d’altres de semblants ha estat  tinguda en compte. El departament d’Ensenyament ha entès finalment que es tracta d’un cas molt singular i ha proposat a la Diputació de Girona la inclusió en el seu pressupost de 2019 de la partida necessària per sufragar el finançament d’aquest servei de transport entre Beget i Camprodon.
“Mostrem la nostra satisfacció per la reconsideració de la decisió que s’havia pres i així poder mantenir un criteri equitatiu i de continuïtat i coherència”, explica Xavier Sala, alcalde de Camprodon. “Amb aquest acord es garanteix que els alumnes de pobles com Beget no pateixin unes condicions que, al nostre entendre, serien, discriminatòries”, afegeix Sala.
 
 

7-845x510