El pròxim 2 de maig entra en marxa el nou servei Camprodon-Olot

A partir del 2 de maig hi haurà vuit expedicions al dia sense transbordaments que uniran els dos municipis. Les noves freqüències es coordinaran amb el servei de bus exprés Olot-Girona
 
Reunió infraestructures
 
En una reunió al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, i el director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, van comunicar a l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, que a partir del dia 2 de maig entrarà en funcionament la comunicació directa amb autobús entre Camprodon i Olot sense transbordaments amb sis expedicions noves al dia (tres per sentit),  que s’afegiran a les dues que hi ha actualment. I que aquests serveis es coordinaran amb el bus exprés entre Olot i Girona.
 
D’aquesta manera, hi haurà tres expedicions d’anada i tres de tornada de Setcases a Camprodon per Llanars i Vilallonga de Ter de dilluns a divendres els dies laborables tot l’any; tres expedicions d’anada i tres de tornada de Camprodon a Olot pel túnel de Collabós de dimarts a divendres els dies feiners tot l’any; dues expedicions d’anada i dues de tornada de Camprodon a Olot pel túnel de Collabós els dilluns laborables de tot l’any, i una expedició d’anada i una de tornada els diumenges i festius de Setcases a Olot per Camprodon i pel túnel de Collabós.
 
Aquestes millores són fruit de les al·legacions presentades per l’Ajuntament de Camprodon, conjuntament amb la resta de pobles de la Vall i altres municipis, en el marc dels treballs previs per a l’elaboració del Pla de Transport de Viatgers de Catalunya 2020.