El projecte “Territori d’Isards” celebra una trobada de germanor

Diumenge 13 de novembre l’entitat Ski Club Camprodon organitza un dinar de celebració amb l’objectiu d’agrair la feina feta pels 120 voluntaris i col·laboradors d’aquest projecte, que compta amb el suport de l’Ajuntament, en l’organització de la Isard Atac BTT i la Isard Atac Trail Running.
Ski Club Camprodon consolidarà aquest cap de setmana el seu ferm compromís en la dinamització i projecció del paisatge i l’entorn natural de la Vall de Camprodon. L’entitat esportiva camprodonina organitza diumenge 13 de novembre (13 h.) un dinar de germanor al Camp de Tir de Llanars per agrair als 120 voluntaris i col·laboradors que, des de fa dos anys, participen del projecte “Territori d’Isards”.
La trobada arriba després de la celebració, aquests darrers mesos, de la Isard Atac BTT i la Isard Atac Trail Running. Ambdós esdeveniments esportius s’inclou en el projecte “Territori d’Isards”, un conjunt transversal d’actuacions que, mitjançant l’organització de competicions esportives de muntanya, té per objectiu dinamitzar i projectar el paisatge i l’entorn natural de la Vall de Camprodon. El programa està organitzat per Ski Club Camprodon i compta amb el suport de l’Ajuntament. El primer esdeveniment del projecte “Territori Isards” va ser la desena edició de la Isard Atac BTT, celebrada el passat 3 de setembre; la Isard Atac Trail Running, organitzada el 2 d’octubre, va ser la segona prova; i la tercera competició que es contempla és una prova d’esquí de muntanya, la Isard Atac Skimo, prevista per a l’any 2018.
 
Captura-de-pantalla-2016-02-22-a-les-23.04.30