El Ple extraordinari dona compte del nou cartipàs municipal

Els plens ordinaris se celebraran, a partir d’ara, els primers dilluns de cada mes senar.
Aquest dilluns 8 de juliol s’ha celebrat el primer Ple extraordinari del mandat presidit per l’alcalde Xavier Guitart. En la sessió s’ha donat compte del nou cartipàs municipal, format íntegrament per la formació guanyadora en les passades eleccions, Tots per Camprodon – CP. El cartipàs queda distribuït de la següent manera:
 

  • Xavier Guitart: Alcaldia, Règim Intern, Urbanisme, Serveis Municipals, Via Públic i Educació.
  • Maria Àngels Reixach Sau (1a tinenta d’alcalde i portaveu): Nuclis i Desenvolupament rural; Turisme, Activitats i Promoció econòmica; i Cultura.
  • Joan Faig Colomer (segon tinent d’alcalde): Hisenda i Patrimoni; Medi Ambient; Comunicació i Administració Electrònica; i Relacions Institucionals.
  • Berta Suñer Carrasco (tercera tinent d’alcalde): Joventut; Serveis Socials i Geriàtric; Festes; Dona i Convivència; i Solidaritat.
  • Pedro Manuel Cabrero Sobrino: Governació; Sanitat; Gent gran; Infància i família; i Mobilitat i Seguretat.
  • Joan Bobi Gibert: Participació ciutadana i Esports; Estètica i bellesa; Equipaments; i Qualitat de vida.

 
El Ple també va acordar l’establiment del règim de dedicacions, retribucions, assistències i indemnitzacions dels membres de la corporació, així com l’assignació de la dotació econòmica als grups polítics municipals. D’altra banda, es van nomenar els representants del consistori en òrgans supramunicipals i organismes autònoms municipals.
 
Regidors a l’oposició
El grup municipal +Camprodon – Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal estarà integrat per Joaquim Coch Roura, Xavi Juncà Morer, Anna Colomer Vila, Moisès Solà Córdoba i Joan Tarruella Febrer. Actuarà com a portaveu Joaquim Coch Roura, i com a portaveu suplent, Xavi Juncà Morer.
 
Els plens ordinaris passaran a celebrar-se els dilluns
El règim de les sessions ordinàries del Ple de la Corporació es celebraran, a partir d’ara, els primers dilluns dels mesos senars, tal com ha establert la nova Corporació. El primer tindrà lloc al setembre.
Façana Ajuntament