El Ple de l’Ajuntament aprova el plec de condicions del nou contracte de gestió del servei de recollida de deixalles

L’objectiu és que estigui a punt per  a principis del 2018. El plec va ser aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern i amb els vots en contra de Tots Per Camprodon-CP.
Recollida-residus
L’Ajuntament de Camprodon ja ha donat llum verda al plec de condicions del nou contracte de gestió del servei de recollida de deixalles. Durant el Ple municipal ordinari celebrat dimarts 25 de juliol, el tràmit es va aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern i amb els vots en contra del grup municipal Tots Per Camprodon-CP.
Un cop aprovades les condicions, el plec de clàusules es publicarà al Diari Oficial Unió Europea (DOUE) i restarà en exposició pública. Finalitzat tel tràmit administratiu, si és el cas, es procedirà a la licitació del contracte. Així, l’objectiu de l’equip de govern és que el servei de recollida de deixalles individualitzat vagi el màxim de sincronitzat amb el servei que ha adjudicat el Consell Comarcal i  que ambdós entrin en funcionament a principis del 2018.
Xavier Sala, alcalde de Camprodon, referma que “la gestió definida en aquest plec del servei és, a dia d’avui, la millor per al poble. Ens permet optimitzar els recursos econòmics, tant en termes de cost com en qualitat de servei . Així mateix, ens permetrà millorar el servei per a tots els camprodonins i camprodonines donant una major eficiència en la recollida i en la gestió de les deixalles”.
En paral·lel, s’estan duent a terme reunions de treball entre l’Ajuntament de Camprodon i el Consell Comarcal amb l’objectiu de reprendre la col·laboració mantinguda des de l’any 1998. En aquest sentit, Sala avança que “en cap cas tanquem les portes doncs al Consell. La nostra ferma voluntat és la de seguir treballant plegats. Això si, sense renunciar, en cap cas, a que aquesta  millora indispensable del servei es materialitzi”.
Mentrestant, el grup municipal Tots Per Camprodon-CP va votar en contra de l’aprovació del plec de condicions a l’entendre que l’equip de govern “ha actuat unilateralment i sense tenir en compte les aportacions de la resta de regidors del consistori” durant l’elaboració d’aquest projecte, i en considerar que “existeix un encontre amb el Consell Comarcal que pot comprometre la qualitat del servei”.