El Nadal de Camprodon es bolca amb els més necessitats

Dijous 6 de desembre es celebrarà el Mercat Solidari de Nadal, en el qual els camprodonins podran comprar objectes nadalencs amb finalitats socials  i gaudir d’activitats de tota mena.
Aquest dijous, 6 de desembre, tindrà lloc a la Plaça de la Vila una nova edició del Mercat Solidari de Nadal de Camprodon, que oferirà parades amb productes i objectes nadalencs, els beneficis dels quals aniran destinats a la Creu Roja i a Càritas Vall de Camprodon. Durant tot el dia, també hi haurà venda d’articles realitzats per la Llar d’Infants Nins, l’Escola Dr. Robert, SES Germans Vila Riera i la residència geriàtrica L’Hospital, que porten treballant des de fa dies en la producció d’objectes fets a mà.
En el marc del Mercat Solidari, a més, s’han organitzat diferents activitats per amenitzar la jornada. D’aquesta manera, es duran a terme propostes variades, com una proposta de tennis taula, d’11 a 14 h; un taller de postals de Nadal, de 12 a 13 h i a càrrec de Marta Velasco; o l’anomenada “Fes el teu Tió!”, de 16 a 20 h. No faltarà, com cada any, el Berenar Solidari, que tindrà lloc a partir de les 18 h amb la col·laboració de Kàtering Torre del Coll, Pastisseria Pujol, Forn Sala i l’Associació de Dones de la Vall de Camprodon.
La regidora de Solidaritat, Núria Mas, explica que «l’Ajuntament no pot fer una altra cosa que acompanyar, ajudar i donar suport a una iniciativa com aquesta. En dies així, els camprodonins i camprodonines demostrem que la solidaritat forma part de nosaltres».  El consistori convida tots els camprodonins a venir, passejar, comprar i col·laborar en el Mercat Solidari de Nadal, que posa en valor la implicació del teixit associatiu i de la ciutadania en l’organització d’aquest projecte solidari.
Cartell Mercat18-001