El Museu Isaac Albéniz de Camprodon acull l'exposició 'Vers una tradició viva. José Antonio Coderch'

La mostra, que recull l’obra de l’arquitecte català, es podrà visitar des del 8 d’abril fins al 21 de maig.
La delegació de la Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) organitza l’exposició ‘Vers una tradició viva. José Antonio Coderch’ amb la col·laboració de l’Ajuntament de Camprodon. L’acte inaugural, que tindrà lloc el dissabte 8 d’abril a partir de les 11 hores, comptarà amb la presentació de l’arquitecte i comissari de l’exposició, Antoni Companys.
Aquesta mostra documental recull l’obra del prestigiós arquitecte que fou membre numerari de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi. Entre els seus treballs més rellevants hi destaca la Casa Ugalde, un habitatge unifamiliar de Caldes d’Estrac declarat com a Bé Cultural d’Interès Nacional. A Camprodon, a més, també hi va deixar la seva empremta en la Casa Ballvé.
L’exposició es podrà visitar en el Museu Isaac Albéniz (Carrer Sant Roc, 22) des del 8 d’abril fins al 21 de maig, en horari de diumenge a dijous, de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores; divendres i dissabte, l’horari serà de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.
L’Ajuntament anima els veïns i veïnes a visitar un espai que permet descobrir l’humanisme, la sensibilitat i la riquesa arquitectònica de José Antonio Coderch. Per a més detalls de l’exposició, podeu visitar aquest enllaç.
 
exposició 'Vers una tradició viva. José Antonio Coderch