El Mundial de Trial 2018 començarà a Camprodon

La màxima competició mundial de motociclisme trial s’iniciarà el 19 i 20 de maig al circuit Noassar de l’urbanització Font-Rubí. I el divendres 18 els pilots es presentaran al públic camprodoní amb les seves motos en una desfilada pel centre del municipi.
Camprodon torna a ser l’escenari de l’estrena del Mundial de Trial. Els millors motociclistes del món, com Toni Bou, Adam Raga, Jeroni Fajardo o Guillem Cabestany, començaran a competir pel títol del 2018 els propers 19 i 20 de maig al circuit Noassar de l’urbanització Font-Rubí. L’organitzacó del Mundial va quedar molt satisfeta de l’estrena del circuit l’any passat, i no han tingut cap dubte d’apostar per Camprodon per ser la prova inaugural de la present edició.
El circuit acollirà les competicions de TrialGP, on hi participen els millors pilots, i les de Trial2 i Trial125. La prova s’iniciarà el dissabte a les 09h del matí amb els entrenaments oficials, i la qualificació es farà a les 12h. A la tarda hi haurà una sessió on es podrà parlar amb els pilots, que signaran autògrafs i realitzaran diversos actes promocionals. La competició pròpiament dita s’iniciarà el diumenge a les 09h, i l’entrega de premis serà a les 15:45h. I per si tot això fos poc, el divendres 18 hi haurà una desfilada pels carrers del centre de Camprodon, amb presència dels pilots i les seves motos. 
L’organització considera que l’estrena del circuit el 2017 va ser “èpica” i que el que fa tan especial la plaça camprodonina és “la increïble ubicació, que ofereix paisatges sorprenents i moltes possibilitats de crear seccions diferents”. A més, des de TrialGP asseguren que “amb les lliçons apreses de la primera edició” la prova “esdevé un inici que no es pot perdre cap aficionat”.
La prova de Camprodon porta el nom de GP d’Espanya i serà la única que es farà a l’Estat. Després els pilots viatjaran al Japó, Andorra, Portugal, França, Bèlgica, Gran Bretanya i Itàlia.
 
 
Cartell trial.pdf_page_1 - copia