El Forest Markt neix a la Vall de Camprodon

El Festival tindrà lloc del 18 al 21 d’abril, i serà un punt de trobada d’emprenedors, visitants i gent que vulgui gaudir de gastronomia, música i cultura.
Arts, cultura, música, gastronomia… Tots aquests conceptes brillaran en el Forest Markt, una iniciativa de Blanc Trencat, que tindrà lloc del 18 al 21 d’abril al Mas El Mariner de Sant Pau a Camprodon. L’objectiu de la proposta és esdevenir un punt de trobada social i multidisciplinari, amb activitats per a tothom. Un indret que incorpori una selecció de petits emprenedors que exposin els seus productes, a més de propostes gastronòmiques per a tots els gustos o música en directe. Tot plegat, en un entorn natural incomparable.
Es tracta d’una aposta molt innovadora, i una proposta pionera a la Vall de Camprodon, que denota que el territori està viu i que es renova amb activitats fresques per a oferir opcions als visitants, residents, veïns i turistes. El Forest Markt és la prova que, a la Vall, cada vegada existeixen més opcions per cobrir la varietat i la diversitat de demandes socioculturals.
En definitiva, un lloc idoni per promocionar els actius territorials de Camprodon i la Vall de Camprodon i, al mateix temps, els seus productes i la seva riquesa patrimonial. Si voleu formar-ne part o conèixer millor el projecte, visiteu el seu web: https://www.forestmarkt.com/.
INSTA_1080x1080