El Festival de Música de la Vall de Camprodon 2017 ja és a punt!

El municipi de Setcases va acollir la presentació pública de la divuitena edició d’aquest certamen. Roger Mas obrirà el festival el proper 30 de juliol amb un concert a Camprodon. Consulta aquí la programació del XVIII Festival de Música de la Vall de Camprodon.
A Camprodon, l’estiu és sinònim de bona música. Al prestigiós i solemne Festival Albéniz s’hi afegeix el no menys popular, però més desenfadat, Festival de la Vall de Camprodon, que arriba a la seva 18a edició en plena forma i amb moltes coses per oferir. Artistes i grups de la talla de Roger Mas, The Hanfris Quartet, BGKO, Victòria Quingles o Amadeu Casas Quartet es donaran cita durant els mesos de juliol i agost als escenaris de Camprodon, Sant Pau de Segúries, Llanars, Molló, Setcases i Vilallonga del Ter per tal de contribuir a posar en valor la riquesa paisatgística i patrimonial de la Vall de Camprodon.
I per escalfar motors, la Mancomunitat i els municipis participants han organitzat de cara a la setmana vinent una presentació oficial del Festival en què es donarà a conèixer la programació i s’aportaran detalls concrets de les diferents actuacions previstes. L’acte tindrà lloc el dimarts 4 de juliol, a les 12 h., a la sala de plens de l’Ajuntament de Setcases. L’acte està obert a l’assistència de tothom.
Xavier Juncà, regidor de Turisme i Promoció Econòmica de Camprodon, ha definit el Festival de Música de la Vall com “una petita mostra del que es pot aconseguir en el terreny cultural i artístic si s’uneixen esforços a nivell comarcal, sumant els actius que té cada poble”.
 
18835775_1597505940291161_7003495839190293043_n