El Festival de Música Antiga dels Pirineus tanca la seva 9a edició a Beget

Arnau Tomàs i Mercè Hervada van actuar a l’Església de Sant Cristòfol el passat diumenge, 25 d’agost. Camprodon ha estat una de les novetats del FeMAP d’enguany, adherint-se a les localitats participants.
El passat diumenge, 25 d’agost, l’Església de Sant Cristòfol de Beget va donar per acabada la novena edició del FeMAP, el Festival de Música Antiga dels Pirineus. El recital protagonitzat per Arnau Tomàs i Mercè Hervada, titulat “El violoncel venecià”, va obtenir un gran èxit de convocatòria, aconseguint exhaurir les entrades abans de l’hora del concert.
A l’espectacle, Arnau Tomàs -amb el baix continu- i Mercè Hervada- amb el violoncel- van acostar al públic obres mestres de la literatura musical barroca italiana, amb una selecció de sonates d’Antoni Vivaldi. Tot, en un escenari genuí: l’església de Sant Cristòfol, declarada bé cultural d’interès nacional.
Segons l’alcalde del municipi, Xavier Guitart: “el talent de la música d’aquests dos artistes, que ens han fet viatjar a les melodies i a l’essència del barroc italià, s’ha fusionat a la perfecció amb un espai màgic com ho és com Sant Cristòfol”. Guitart ha destacat que “ha estat un plaer formar part d’aquesta entrega del FeMAP, i esperem que els organitzadors puguin comptar amb nosaltres en les edicions futures”.  D’aquesta manera, el FeMAP deixa enrere una novena edició amb 53 concerts i 37 municipis implicats, entre ells Camprodon.
FEMAP BEGET 3