El Festival de la Cervesa Artesana de Camprodon tanca la seva primera edició

Durant tres dies, del 29 d’abril a l’1 de maig, els camprodonins van gaudir d’aquesta cita gastronòmica pionera al municipi organitzada per l’Ajuntament i que ha comptat amb tastets de productors nacionals i una àmplia oferta lúdica, cultural i gastronòmica per a tots els públics amb la cervesa artesana com a gran protagonista. Consulta l’àlbum complet de fotografies.
La cervesa i les seves múltiples procedències i varietats s’han convertit aquests darrers dies en el gran reclam gastronòmic de la vila de Camprodon. El municipi va acollir del 29 d’abril a l’1 de maig la primera edició del Carpe Birrem: el Festival de la Cervesa Artesana. Una activitat que han promogut conjuntament l’Ajuntament i l’empresa Esdeveniments 7 Vetes, dedicada a l’organització de mercats i festivals.
Carpe Birrem 2017 (Jose Maria Buxasas Orra)
El Pont Nou es va convertir durant tres dies en l’eix neuràlgic d’aquesta proposta que ha aconseguit acostar als veïns i veïnes de Camprodon productes i propostes gastronòmiques variades i de màxima qualitat. Xavier Juncà, regidor de Turisme i Promoció Econòmica, assegura que “estem molt satisfets amb la resposta que ha tingut la fira entre els camprodonins. No és gens fàcil que un projecte com aquest que acaba de néixer tingui una rebuda tan positiva per part de la gent. A més, el fet que hagin vingut productors de cervesa d’arreu ens ajuda a potenciar cap a l’exterior els nostres atractius turístics i gastronòmics”.
Amb l’objectiu de promoure els productes artesans i d’alta qualitat en un context festiu i de complicitat entre productors i consumidors, la primera edició del Carpe Birrem va comptar amb propostes com tastets de cervesa; food trucks; música en directe; un somelier musical; un espai infantil; o diferents activitats per donar a conèixer “La Minera”, una cervesa artesanal ripollesa elaborada a cavall entre Sant Joan de les Abadesses i Ogassa.
L’Ajuntament agraeix a tots els veïns i veïnes la seva participació en aquesta mostra, així com l’estreta col·laboració mantinguda amb l’empresa Esdeveniments 7 Vetes en l’organització de l’esdeveniment.
 
Carpe Birrem 2017 (Jose Maria Buxasas Orra)
 
Carpe Birrem 2017 (Jose Maria Buxasas Orra)
 
Carpe Birrem 2017 (Ajuntament de Camprodon)