El CPA Olot, protagonista del cicle “Dones & Esport”

L’entitat garrotxina rebrà de mans de l’Ajuntament de Camprodon una placa commemorativa en homenatge al desè campionat del món aconseguit aquest mes d’octubre a la ciutat italiana de Novara.
El Club Patinatge Artístic Olot serà el protagonista dissabte 22 d’octubre de la quarta sessió del cicle de conferències “Dones & Esport” que organitza la Regidoria d’Esports i que té com a objectiu promoure l’activitat física professional o amateur entre les dones i debatre sobre el rol femení en el món de l’esport. La trobada es farà a la sala d’actes de l’Ajuntament, a partir de les 17 h., i és oberta a tota la ciutadania. Abans, però, l’Ajuntament homenatjarà l’entitat garrotxina amb l’entrega d’una placa commemorativa en record al desè campionat mundial aconseguit recentment.
El CPA Olot, que el passat 8 d’octubre es va proclamar campió del món de grups de xou grans en el Mundial de patinatge artístic celebrat a la ciutat italiana de Novara i que suma a les seves vitrines un total de 10 títols mundials i 11 d’europeus, serà l’encarregat de conduir una xerrada i un debat on, entre altres, es tractaran qüestions com la conciliació de la vida professional i familiar amb la pràctica de l’esport i l’activitat física o la visibilitat de la dona esportista als mitjans de comunicació. El Club Patinatge Artístic Olot agafarà el testimoni de la corredora de muntanya Emma Roca, la pilot Laia Sanz i l’alpinista Araceli Segarra, encarregades de conduir les tres primeres sessions d’aquest projecte els passats 10 de setembre, 17 de setembre i 15 d’octubre, respectivament.
El cicle de conferències “Dones & Esport” consta d’un total de cinc xerrades distribuïdes en cinc jornades. Després d’Emma Roca, Laia Sanz, Araceli Segarra i el CPA Olot, la corredora de muntanya Núria Picas serà l’encarregada de cloure la primera edició d’aquest projecte.
 

Cartell xerrada CPA Olot