El Consorci de l'Alta Garrotxa durà a terme dues actuacions a Beget durant el 2019

Per una banda, s’executaran un seguit de treballs amb la finalitat de condicionar del Pont de Bolacell i, de l’altra, s’habilitaran camins pedestres en mal estat.
El Consorci de l’Alta Garrotxa, del qual Camprodon forma part, ha inclòs en el seu pla de conservació de patrimoni cultural i arquitectònic, dues actuacions ubicades al nucli  de Beget, que es desenvoluparan al llarg de l’any. La primera acció és el condicionament del Pont de Bolacell, que consisteix en la desbrossada de l’estructura (la primera desbrossada ja ha estat efectuada), així com el treball i les obres mínimes de preservació del pont. Aquesta mesura, a petició de l’Ajuntament de Camprodon, té com a objectiu potenciar el valor cultural d’aquest espai i assegurar el seu òptim manteniment. Les operacions es duran a terme al llarg d’aquest 2019.
La segona actuació a Beget té a veure amb el condicionament de camins pedestres en mal estat, dins l’espai natural, que conformen part de la xarxa pública. En aquest sentit, s’inclou l’arranjament d’un pas a la riera de Beget, a l’altura del nucli. “Amb això, es pretén garantir la viabilitat de camins i accessos”, afirma Xavier Sala, alcalde de Camprodon.
D’aquesta manera, el Consorci de l’Alta Garrotxa inclourà Beget en el seu programa d’actuacions. Com sempre, continuarà amb les tasques habituals de preservació i conservació de l’espai natural de l’Alta Garrotxa. “Una tasca imprescindible per garantir l’estat natural, patrimonial i arquitectònic del nostre territori”, assegura Sala.
IMG_7197