El Consell Comarcal treu a licitació el servei de recollida de residus de Camprodon

A finals del 2017 el consistori camprodoní va optar per tornar a delegar les competències d’aquest servei a l’ens comarcal.
residus-generica-ripolles-845x510
El govern del Consell Comarcal del Ripollès ha donat llum verda a l’inici del procés de contractació del nou servei de recollida de residus de Camprodon. El contracte per la gestió dels residus tindrà una durada de dos anys i es podrà prorrogar per dos anys més. L’import pel qual surt a licitació és de 207.471,94 euros anuals i preveu continuar amb el sistema actual de contenidors de càrrega posterior, iglús per a la recollida selectiva i contenidors soterrats al centre.
Després de l’aprovació, per unanimitat, de la delegació del servei de recollida de residus per part del Consell Comarcal el passat mes de gener, aquest és el darrer tràmit perquè es faci efectiu el traspàs definitiu del servei. Cal recordar que, el setembre del 2016, el consistori camprodoní va decidir denunciar el conveni de delegació de competències vigent des del 1998 i que, aproximadament un any més tard, va optar per tornar a delegar aquesta funció a la institució comarcal.
En els pròxims dies es publicaran els plecs de clàusules administratives i tècniques que regulen el servei.