El Consell Comarcal del Ripollès aprova la delegació del servei de recollida de residus

El ple aprova el nou conveni de Camprodon per unanimitat, un conveni que recull les noves condicions acordades després de mesos de negociacions.
majoria
El ple del Consell Comarcal del Ripollès ha aprovat per unanimitat la delegació del servei de recollida i transport de residus, després que el ple municipal de l’Ajuntament de Camprodon donés llum verda al retorn de les competències a la corporació. D’aquesta manera el Consell Comarcal aprova el conveni de col·laboració que recull les noves condicions acordades després de mesos de negociacions.
Cal recordar que, d’acord amb aquest nou acord, els costos s’equiparen als del plec de clàusules del contracte d’adjudicació del servei que l’Ajuntament tenia previst licitar al marge del Consell Comarcal del Ripollès ara fa un any. Així, el cost actual suposa un estalvi de 50.000 euros anuals respecte del preu que s’havia proposat anteriorment.
Arran dels canvis en alguns procediments, de la realitat de la comarca i també d’algunes normatives, el ple de la corporació ha acordat actualitzar el conveni pels quals els ajuntaments deleguen aquestes competències al Consell Comarcal del Ripollès. En el cas de Camprodon, el ple ha aprovat un conveni diferent que vincula la seva entrada en vigor a la futura adjudicació dels serveis.