El Centenari Manel Surroca continua aquest juliol amb una xerrada sobre el pintor camprodoní

La conferència tindrà lloc dissabte 29 al monestir de Sant Pere. Comparteix el centenari a les xarxes socials amb l’etiqueta #Surroca2017.
Amb la inauguració de l’exposició ‘L’Absència’ i la presentació del llibre ‘Malgrat l’absència, el color’ encara ben presents, l’Ajuntament i la Comissió Surroca ofereixen als veïns i veïnes de Camprodon i als curiosos una nova proposta divulgativa i cultural en el marc del Centenari Manel Surroca. Es tracta d’una xerrada oberta a tot el públic i titulada “Manel Surroca. Un artista a Camprodon” que té com a objectiu conversar de forma distesa al voltant de la figura del cèlebre pintor camprodoní.
La conferència tindrà lloc dissabte 29 de juliol, a partir de les 18 h., al monestir de Sant Pere i hi intervindran Conxita Solé, Isabel Marín, Eusebi Puigdemunt i Mercè Vila, a qui l’Ajuntament de Camprodon agraeix la seva participació en el projecte.
El consistori fa una crida als camprodonins i camprodonines a gaudir d’aquesta nova proposta i a compartir l’experiència del Centenari Manel Surroca a les xarxes socials a través de l’etiqueta #Surroca2017.
Exposurroca