El Centenari Manel Surroca clou amb l’entrega del premi de pintura

Durant l’acte es projectarà el vídeo “Malgrat l’absència, el color”, realitzat amb els alumnes de l’escola Doctor Robert i de l’Institut Germans Vila Riera.
L’any 2017 arriba a la seva fi i, amb ell, els actes de commemoració del Centenari Manel Surroca. Aquest divendres 22 de desembre, a les 19 hores, el Casal Camprodoní acollirà l’acte de clausura i el lliurement del Premi de Pintura Manel Surroca Pirineu de Girona. L’acte comptarà amb la presència de Jordi Caparrós, membre del consell assessor del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i regidor de Sant Joan de les Abadesses, que serà qui farà públic el nom del guanyador del premi, valorat en 1.500 euros.
Fins a 46 obres inèdites s’han presentat al Premi de Pintura Manel Surroca. D’aquestes, el jurat, format per l’historiador de l’art Joan Sala, la historiadora de l’art i comissària de l’exposició “L’absència” Mercè Vila, i l’artista Nahum Villèlia, va triar-ne 10, que han estat exposades durant les últimes setmanes a l’Oficina de Turisme. El veredicte final el coneixerem aquest divendres: “Ens han arribat obres de tot arreu, de molts punts de l’Estat, totes elles d’una qualitat tècnica molt alta”, assegura la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Camprodon, Anna Colomer.
Aquest acte de clausura estarà presidit per l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, que serà qui farà els parlaments inicial i final. Tanmateix, l’acte comptarà amb la presència dels familiars de Manel Surroca, als quals l’Ajuntament agraeix la seva implicació des del primer dia en aquest homenatge. Finalment, i abans de tancar l’acte, es projectarà el vídeo “Malgrat l’absència, el color”, realitzat el Dia de l’Art amb els alumnes de l’escola Doctor Robert i de l’Institut Germans Vila Riera.
unnamed