El carrer València canvia d’imatge

S’instal·laran unes pilones automàtiques per millorar l’accés a la via
Un dels vials més comercials i emblemàtics de Camprodon, el carrer València, canvia d’imatge i es modernitzarà. L’Ajuntament ha iniciat una primera fase en la qual s’ha alliberat el paviment de pilones metàl·liques per així millorar la mobilitat i el pas dels vianants. Aquesta mesura dona qualitat i amplitud al carrer, millorant-ne tant la seva configuració com la seva imatge general. L’actuació es complementarà amb la instal·lació, pròximament, de pilones d’entrada automàtiques per augmentar i regular el control d’accés a aquesta zona comercial.
L’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, ha destacat que «aquesta acció farà més accessible i còmoda l’entrada. L’objectiu de les obres és fer més compatible l’accés de vehicles amb els vianants. Cal recordar que, en horaris d’obertura, la velocitat de circulació està limitada a 20 km/h i, a més, està prohibit aparcar en tot el carrer. Els vianants sempre tenen prioritat».
IMG_7032