Efectuades les primeres actuacions del Pla Local de Seguretat Viària de Camprodon a Font Rubí

Les mesures han consistit en la instal·lació de reductors de velocitat i de nova senyalització de tipus vertical i horitzontal.
 
Les actuacions previstes a Font Rubí, en el marc de la primera fase de l’execució del Pla Local de Seguretat Viària, ja estan enllestides. Les accions portades a terme els darrers dies són plenament visibles i estan a punt per al seu ús. Els treballs han consistit a definir la direccionalitat de dos dels principals carrers, la instal·lació de reductors de velocitat i de cartells de senyalització. Xavier Sala, alcalde de Camprodon, constata que “aquestes mesures formen part d’un pla que té com a objectiu garantir i millorar la seguretat viària i la mobilitat dels veïns i veïnes al municipi”.
 
El Pla Local de Seguretat Viària de Camprodon, redactat per l’empresa INTRA i amb la supervisió del Servei Català de Trànsit, és un projecte que regula i ordena la mobilitat al municipi. Es va presentar a mitjans d’aquest any 2018 en una sessió que va pretendre fer partícips directes als veïns i veïnes del procés de definició d’aquest projecte que planteja accions destacades en diferents àmbits, com la direccionalitat de carrers, la senyalització vertical i horitzontal, l’aplicació de mesures reductores de velocitat i la limitació d’accessos a determinades zones.
IMG_7111