Doneu un cop d’ull al vídeo-resum de la Fira de la Puríssima 2018!

El clip fa cinc cèntims dels millors moments viscuts durant la Fira, que és un dels esdeveniments més esperats de l’any pels camprodonins i camprodonines.
Recentment s’ha publicat el vídeo que resumeix els millors moments de la Fira de la Puríssima de la Vall de Camprodon, que va tenir lloc els dies 6, 7 i 8 de desembre, esdevenint un excel·lent aparador de l’activitat econòmica del territori.  El vídeo permet fer-se una idea del que comporta la Fira per a la vila: ambient als carrers, compres, turisme, cultura… Tot això són només alguns dels sinònims que aquest esdeveniment significa.
La Fira també ha suposat una oportunitat immillorable per conèixer i gaudir de l’oferta local, ja que un 50% dels productes estan fets i provenen de la Vall. Tot plegat, acompanyat d’activitats i propostes per a tots els públics i gustos. Xavier Sala, alcalde del consistori, ha valorat “molt positivament la Fira, que representa un moment clau a la Vall de Camprodon, tant a escala promocional i turística com econòmica, cultural i lúdica”.