Diana Dowek exposarà a Cal Marquès oferint un espai de reflexió al voltant de l’exili republicà

La mostra “Los otros Guernicas. Pintures de La Desbandá i La Retirada”, es podrà visitar fins al 13 d’abril.
Aquest dissabte, 1 de febrer, a partir de les 18 h, tindrà lloc la inauguració de l’exposició. La proposta artística s’emmarca en la commemoració que l’Ajuntament ha preparat per al 81è aniversari de l’exili republicà.
Expos. Cal Marquès
Si us agrada l’art i la cultura, no us podeu perdre l’exposició “Los otros Guernicas. Pintures de La Desbandá i La Retirada”, de la pintora argentina de prestigi internacional, Diana Dowek, i que acull l’Espai Cultural de Cal Marquès de Camprodon. La mostra s’inaugurarà aquest dissabte, 1 de febrer, a partir de les 18 h.
L’artista argentina, coneguda per, a través de l’art, plantejar temes per a la reflexió, el debat i la discussió, va guanyar el Gran Premi d’Honor de les Arts Visuals d’Argentina, l’any 2015. La temàtica de Dowek, doncs, sembla clara: establir un diàleg entorn del conflicte, la lluita i les confrontacions ideològiques.
La mostra es podrà visitar fins al 13 d’abril, els divendres i dissabtes (de 17 a 21 h) i els diumenges (d’11 a 14 h), i s’exposa en el marc del programa commemoratiu dedicat als 81 anys de l’exili republicà, que ha organitzat l’Ajuntament de Camprodon.
WhatsApp Image 2020-01-31 at 10.42.31