Crida popular a tots aquells que tenen obra de l’artista camprodoní Manel Surroca

Amb motiu del centenari del naixement del camprodoní Manel Surroca, l’Ajuntament de Camprodon programa una exposició commemorativa que s’inaugurarà l’estiu del 2017 al monestir de Sant Pere de Camprodon. A través de l’etiqueta #surroca2017 podreu anar seguint a través de les xarxes socials les obres que es vagin incorporant a la mostra.
 
Com serà l’exposició?
L’exposició la formaran obres de la col·lecció Surroca conjuntament amb altres obres d’artistes contemporanis a l’artista que van compartir-hi vida i influències. Paral·lelament, des del comissariat de l’exposició, es pretén incloure en aquesta mostra algunes obres que l’artista va vendre a la gent de Camprodon i rodalies. La major part d’aquestes pintures no han estat inventariades i formen part dels menjadors i passadissos d’algunes famílies, però mai han format part d’una exposició.
Crida a la gent que disposi d’obra de Manel Surroca
Amb aquesta crida es pretén que aquells que tinguin obra de Manel Surroca i que vulguin col·laborar amb aquesta commemoració ho facin saber a la comissària de l’exposició. Una vegada s’hagi recollit tota aquesta informació, algunes de les obres seran seleccionades per tal que formin part de la mostra i del catàleg que s’editarà. Tots aquells que facin arribar aquesta informació rebran un certificat d’autenticitat de la seva obra i gaudiran de diversos avantatges durant els mesos que duri l’exposició. D’altra banda, si algú no és partidari de cedir la seva obra durant els mesos de l’exposició, pot fer arribar igualment la informació necessària de la seva obra i especificar que no està interessat en què l’obra pugui ser seleccionada per formar part de la mostra.
 
Quina informació haig d’enviar?
Informació necessària:

  • Fotografia de l’obra (no cal que sigui en alta qualitat. Si l’obra fos seleccionada, un fotògraf professional la realitzaria abans de la inauguració)
  • Títol de l’obra (si consta al revers)
  • Mesures (alçada i amplada en centímetres)
  • Any de realització (si se sap)
  • Nom i cognoms del propietari/s

Informació opcional:

  • Breu història personal de l’adquisició de l’obra (on, quan, per què, etc.)

 
On puc enviar la informació?
Cal enviar la informació sol·licitada i es pot fer qualsevol consulta al respecte de la iniciativa a la comissària de l’exposició:  Mercè Vila Rigat  vilarigat@gmail.com (tel. 619 81 65 90)
 
Foto