Conveni a tres bandes per acostar el comerç camprodoní a les noves tecnologies

L’Ajuntament de Camprodon, la Fundació puntCAT i l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon signen un acord per dur a terme el programa “elteunegoci.cat”, que busca ajudar el petit i mitjà negoci (ja sigui comerç, restaurant, bar, autònom, serveis, etc), en matèria del món digital.
 
Podeu consultar aquí el díptic informatiu.
 
Vols que el teu negoci sigui digital i en català? Aquesta és la teva! La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Camprodon, la Fundació puntCAT i l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon han signat un acord per tal d’apropar l’ús de les noves tecnologies als diferents establiments del municipi. Concretament, a través del programa “elteunegoci.cat”, que té com a objectiu fomentar la capacitació digital del comerç i negoci local i facilitar un web amb els Dominis.cat.
 
Aquesta mesura dotarà els negocis interessats (comerços, bars, restaurants, autònoms, etc) entre altres serveis, d’un l’allotjament web, una bústia de correu o el disseny de la pàgina per part de la Fundació puntCAT. Els establiments també rebran assessorament i suport sobre el posicionament web i el desenvolupament del negoci en el món digital, tot potenciant el Domini.cat.
 
Podeu consultar tota la informació sobre la iniciativa a: http://elteunegoci.cat/.
El teu negoci