Coneix el programa d'actes de la Processó dels Sants Misteris 2016!

L’Associació dels Sants Misteris i tot el poble es bolcarà en aquesta desfilada que any rere any guanya projecció i es consolida com un esdeveniment de referència a la comarca i al país
 
Cartell SS16
 
Camprodon viurà intensament la Setmana Santa amb una nova i especial edició de la Processó dels Sants Misteris que arriba al seu trentè aniversari. Novament, petits i grans, entitats i voluntaris i patrocinadors, s’implicaran en la processó i els actes previstos per al Dijous i Divendres Sant. La regidora de Cultura, Anna Colomer, explica que “ja sigui per haver-hi participat de petits, haver-la presenciat de més grans o haver-hi portat els nostres fills i nets, la Processó dels Sants Misteris és un segell que forma part de l’imaginari de tots els camprodonins. I per això molts de nosaltres hem d’acabar explicant que per Setmana Santa anem a la processó de Camprodon “. I afegeix que “més enllà de les nostres creences, ideologia o procedència, la Processó dels Sants Misteris és un petit bocí de la nostra identitat com a poble i una part indestriable del que significa ser i sentir-se camprodoní.
En aquest moment ja es pot consultar el cartell, l’agenda d’actes i la revista especial d’aquesta 30a edició de la Processó dels Sants Misteris.
L’Ajuntament de Camprodon felicita l’Associació dels Sants Misteris per la feina realitzada durant aquests 30 anys i, sobretot, per haver convertit aquesta tradició en un patrimoni cultural de gran valor per al nostre municipi.
 
Portada flyer SS16