Conclou el Curs Internacional de Música

Els joves músics participants s’acomiaden de Camprodon amb un magnífic concert de cloenda.
Pots veure l’album complet de fotos del darrer concert clicant en aquest enllaç. 
ALbéniz1
El passat dissabte va tenir lloc el concert de cloenda del Festival Internacional de Música Isaac Albéniz.  Un any més, els alumnes dels diferents instruments i disciplines van fer una petita demostració d’habilitats al Monestir de Sant Pere a tall de tancament del curs. Des de l’Ajuntament es dóna les gràcies a tots els participants i a totes les persones que han fet possible l’èxit d’aquesta nova edició.
Com sempre, el nivell musical dels alumnes ha estat molt alt, tot i la joventut de molts d’ells. Abans de marxar cap als seus països d’origen, tots els alumnes van rebre un diploma de participació i els més destacats van ser guardonats amb un petit reconeixement. Els premiats, a més, tindran l’oportunitat de tornar a Camprodon l’any vinent per tal d’oferir un concert en el marc del Curs Internacional de Música 2017. Encara en el capítol de les distincions, un alumne de cada instrument o modalitat rebrà una beca, consistent en el retorn de l’import complet del curs i la inscripció gratuïta en l’edició de l’any vinent.
ALbéniz2
Amb el concert de cloenda de dissabte, els joves músics s’acomiaden del Curs de Música i deixen enrere una intensa setmana d’assajos, concerts, aprenentatge i amistats. Des de Camprodon se’ls diu adéu, tot desitjant-los èxits en el terreny musical i personal.