Comença la temporada de visites guiades a Camprodon i Beget

L’Ajuntament impulsa aquesta nova proposta lúdica fins al proper mes d’octubre, oferint així sortides de forma regular. La primera visita guiada tindrà lloc el dissabte 1 d’abril, a les 17 hores, i tindrà com a punt de partida l’Oficina de Turisme de la Vall de Camprodon.
Amb l’objectiu de donar a conèixer els atractius de Camprodon i Beget i difondre l’extraordinari patrimoni natural, històric i arquitectònic d’ambdós nuclis, la Regidoria de Turisme, Activitat i Promoció Econòmica promou la temporada de visites guiades. Aquest projecte compta amb la col·laboració conjunta del consistori i les entitats Lux Mundi, País d’Art i d’Història Transfronterer (PAHT) i CEA Alt Ter, que seran les encarregades d’acompanyar els visitants i els ajudaran a conèixer els racons més emblemàtics dels pobles.
El tret de sortida d’aquesta proposta cultural tindrà lloc aquest dissabte 1 d’abril, a les 17 hores, des de l’Oficina de Turisme de la Vall de Camprodon (carrer Sant Roc, 22). En aquesta ocasió, l’activitat estarà dirigida per Lux Mundi i té un preu de 5 euros per als adults i de 3 euros per als menors de 12 anys. L’Ajuntament informa que les inscripcions es poden realitzar a la mateixa Oficina de Turisme, trucant per telèfon al 972 740 010 o bé enviant un correu electrònic a turisme@camprodon.cat.
Aquesta serà la primera de les nou visites guiades que es faran durant el mes d’abril. En total, a més, n’hi ha programades més de 45 en els propers set mesos, tant en català com en francès, posant de manifest que Camprodon és un municipi que estima, manté viu i garanteix la preservació del seu patrimoni.
L’Ajuntament informarà periòdicament de la realització d’aquestes activitats i anima els veïns, veïnes i visitants a assistir a les visites guiades amb l’objectiu de descobrir els principals encants de Camprodon i Beget. Per a més informació i reservar places, podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de la Vall de Camprodon.
 
Visites guiades abril.pdf_page_1