Cisco Carola es jubila després de 47 anys al servei del cos de bombers voluntaris de la Vall de Camprodon

Ha estat cap de bombers els darrers 15 anys i ara seguirà col•laborant amb l’entitat realitzant tasques logístiques i administratives
 
Foto-Cisco-Carola
“Ha estat apassionant. Em quedo amb la satisfacció d’haver pogut ajudar a molta gent que ho necessitava”. Amb aquestes paraules Carola defineix el seu pas pel cos de bombers voluntaris de la Vall de Camprodon. Tal com ell mateix ens recorda, han estat 47 anys -des del 1969- com a rescatador (del ’69 al ’82 formant part de la Creu Roja Alpina de Barcelona) i 40 -des del 1976- exercint de bomber voluntari (del ’76 al ’80 dins el cos de bombers voluntaris municipals de Camprodon).
Carola no vol desconnectar del tot del que ha estat la seva passió des de que va complir els divuit anys i creu que pot aportar coneixements i consells als bombers més joves o que s’incorporen al cos: “em jubilo de la part més activa, però tinc ganes de seguir transmetent la meva experiència als qui pugen de sota amb la finalitat de millorar tot allò que es pugui”.
Després de 47 anys, Carola ha viscut l’evolució que ha patit el servei al llarg del temps, tant pel que fa a la diferència de recursos i equips tècnics com en el volum de sortides al llarg de l’any. “Quan vam començar fèiem quatre o cinc rescats l’any, en canvi, a dia d’avui en fem uns dos-cents a tota la província”.
Des de l’Ajuntament de Camprodon i en nom de tot el poble agraïm al Cisco la seva generosa dedicació i la passió amb la que ha desenvolupat el servei de bomber voluntari. I, al mateix temps, li desitgem molta sort i felicitat en la nova etapa vital que ara comença.