Camprodon vol acollir

L’Ajuntament organitza un autobús per assistir dissabte 18 de febrer a la manifestació que se celebrarà a Barcelona en favor de l’acollida de persones refugiades i migrants. Les inscripcions es poden fer a l’Oficina de Turisme de Camprodon i a Can Romanços.

Cartell Volem Acollir

Sota el lema ‘Prou excuses. Acollim ara’, les entitats promotores de la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’ han convocat una manifestació el pròxim 18 de febrer a Barcelona en favor de les persones refugiades i migrants. La marxa sortirà a les 16 h. de la plaça Urquinaona i finalitzarà al Passeig Marítim de la capital catalana.
L’Ajuntament de Camprodon, amb l’objectiu de reclamar a les institucions que compleixin amb la promesa d’acollir les persones que han hagut d’abandonar casa seva en l’anomenada crisi migratòria de la Mediterrània, se suma a aquest acte popular i reivindicatiu que suposarà la culminació de la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’. Per tot plegat, el consistori organitzarà un autobús per tal que els veïns i veïnes que ho desitgin puguin assistir a la mobilització.
La sortida en autocar es farà a les 13 h. des de l’estació d’autobusos i el preu de la inscripció és de 10€. Les persones interessades, cal que reservin la seva plaça de forma anticipada a l’Oficina de Turisme de Camprodon -trucant al telèfon 972 740 010 o enviant un correu electrònic a l’adreça turisme@camprodon.cat- o a Can Romanços (c/Sant Roc, Camprodon).