Camprodon viu un nou Sant Patllari per al record

La proclamació de l’Hereu i la Pubilla del 2017, el Clownia Festival, la Revetlla de Sant Joan o el Ball de la Maniera són, només, un petit tastet de les múltiples propostes per a tot els públics que la vila va acollir del 20 al 25 de juny per celebrar una nova edició espectacular i multitudinària d’aquesta Festa Major de referència a tot el territori.
2615bb5e-2f31-4924-9a17-ae51a0a1b40b
Camprodon va recuperant poc a poc la normalitat del dia a dia després de cinc intensos i emotius dies de festa. La vila va acomiadar diumenge 25 de juny una nova edició de la Festa Major de Sant Patllari que, un cop més, va deixar instants inoblidables i que perduraran en la retina de molts camprodonins i camprodonines.
Malgrat que la pluja va fer la guitza en moments puntuals i durant els primers dies de festa, del 20 al 25 de juny la vila es va omplir de veïns i veïnes i visitants per gaudir com mai de la festivitat més icònica del municipi. El programa de la Festa Major d’enguany reunia activitats i propostes per a tots els públics amb la tradició com a essència, però també importants i destacades novetats com el Clownia Festival. El festival va portar a la vila alguns dels principals grups de referència del panorama musical català com Mucacho & Los Sobrinos, PD Pausa, Atupa i Gertrudis i va aconseguir omplir fins la bandera una plaça de la Vila que es va quedar petita. L’activitat, a més, va congregar persones vingudes d’arreu del país per gaudir d’un dels principals reclams del Sant Patllari d’aquest 2017.
19399647_1550963101643064_5565505456521463478_n
També van despertar expectació cites com la proclamació de l’Hereu i la Pubilla d’enguany (títols que aquest 2017 han recaigut a Berta Carrasco i Èric Guillen), la lectura del pregó a càrrec de Josep Juncà, el sopar popular de Festa Major, el Ball de la Maniera, els concerts nocturns, la Serenatacercavila amb la Cobla Selvatana, la Gimcana de Sant Patllari o la rebuda de la Flama del Canigó i la Revetlla de Sant Joan.
Anna Colomer, regidora de Cultura, felicita a les entitats camprodonines per la seva implicació i per fer possible un nou èxit de la Festa Major de Sant Patllari, agraeix als veïns i veïnes la seva participació i explica que “aquesta Festa Major hem aconseguit entre tots que sigui molt difícil d’oblidar. Hem plantat bona cara al mal temps, hem sortit al carrer per gaudir de la vila i retrobar-nos amb els nostres i hem demostrat que som un poble viu i dinàmic com pocs”.
 
Llistat d'agraïments