Camprodon viu amb intensitat el primer Camprodon Essential

Cultura, música, comerç, natura, tradició i patrimoni es donen la mà en un mateix cap de setmana. Mira més imatges aquí

 
Marina 1
 
Camprodon ha viscut aquest cap de setmana la primera edició del que ha estat un esdeveniment per promoure els principals valors i atractius de Camprodon i que “representen l’essència de la vila”. El Camprodon Essential ha tingut una molt bona resposta i interès per part del públic i l’Ajuntament ja pensa en repetir-ho l’any vinent.
 
El mateix regidor de Turisme, Xavier Juncà, explicava que “volíem donar context i emmarcar en el cap de setmana, segurament, amb més moviment de l’estiu un seguit de propostes destacades a nivell cultural i lúdica. I hem volgut ressaltar la capacitat de Camprodon per oferir cultura, natura, música, comerç i història, agrupant un conjunt de propostes de primer ordre“. I afegia que “donada la valoració que en fan els diversos agents i sectors implicats i també l’Ajuntament ja estem pensant en repetir la idea l’estiu que ve tot millorant i enriquint aquells aspectes que es puguin“.
 
Les sis propostes que s’han dut a terme al llarg del dissabte i diumenge han estat: la 6a edició de Botiga al Carrer, el XXXV Concurs de Flors i Plantes, la Fira de Dibuix i Artesania, el concert de Marina Rossell en el marc del Festival de Música de la Vall de Camprodon, la visita guiada a Rocabruna coincidint amb la seva Festa Major, i el trenet turístic de la Vall de Camprodon.
 
Photo 1-8-16 18 12 39
 
Pel que fa, en concret, als resultats del Concurs de Flors i Plantes, ha registrat més d’una trentena de participants i els premiats en cada categoria han estat:
 
PREMI PLANTA INTERIOR
1r: Carme Pairó
2n: Maria Rosa Descamps
3r: Pili Palos
 
PREMI PLANTA EXTERIOR
1r: Antònia Rouse
2n: Joana Vizcaino
3r: Lucrecia Zamudio
 
PREMI CONJUNT
1r: Maria Rosa Descamps
2n: Pili Palos
3r: Carme Pairo
 
PREMI FLORS DE CAMP
1r: Àngels Vidal
2n: Carme Pal
3r: Carme Pal
 
PREMI INFANTIL
1r: Emma Rubio / Laia Aibar / Clara Aibar
2n: Albert Serrano
3r: Marta i Clara Perez de Oleguer / Germanes Ros Montalvo
 
PREMI CACTUS
1r: Maria Dolors Franco Castanyer
2n: Carme Gallego
3r: Maria Batalle
 
PREMI ORIGINALITAT
1r: Ciscu Segales
2n: Maria Puigmal
3r: Carme Gallego