Camprodon tornarà a tenir un punt per visitar el Fons Albéniz

L’acte tindrà lloc aquest dissabte, 13 d’abril. A les 17 h, els assistents podran visitar el Museu Isaac Albéniz, que acaba de ser remodelat. A les 18 h, el pintor Alfonso Alzamora presentarà una biografia personal d’Albéniz a Cal Marquès.
El pròxim dissabte, 13 d’abril, a les 17 h, tindrà lloc la reobertura de la mostra dedicada a Isaac Albéniz al museu que porta el seu nom. Els assistents gaudiran d’una visita guiada pel recinte. D’aquesta manera, Camprodon tornarà a tenir un punt de visita del Fons Albéniz, que està cedit a l’Ajuntament. Així culmina un procés de treball, esforç i col·laboració amb la família Alzamora a Camprodon que, a causa de diverses obres, s’havia anat posposant.
Després de la reobertura, a les 18 h, Alfonso Alzamora, rebesnét d’Albéniz, presentarà el llibre Suite Albéniz a l’auditori de Cal Marquès de Camprodon. L’autor del llibre estarà acompanyat per Jorge de Persia i el guitarrista Jaume Torrent, que interpretarà diverses obres d’Albéniz. A la visita prèvia els assistents podran veure el mosaic que ha inspirat el llibre.
 
Sobre el llibre
Fa uns anys, Alzamora va realitzar un mural de quatre metres d’altura al Museu Isaac Albéniz. Es tracta d’un collage fotogràfic amb 56 imatges de la vida i l’entorn del compositor. Alfonso Alzamora va decidir, en aquell moment, començar a escriure una biografia que recuperés la part més íntima, familiar, natural i humana del compositor camprodoní. Ara, aquest llibre, publicat per l’editorial Turner i amb pròleg de Jesús Ruiz Mantilla, veu la llum. Alfonso Alzamora (Barcelona, 1951), pintor de professió, ha exposat a la seva ciutat natal, però també a Nova York, Londres, París, Ginebra, Madrid, Barcelona, Mallorca o Girona.
Més sobre l’autor a: http://www.alfonsoalzamora.com/.
9788417141622