Camprodon tornarà a ser escenari de la Volta Ciclista de Catalunya 2020

La tercera etapa de la competició finalitzarà amb un exigent ascens a Vallter 2000. El Pavelló Llandrius serà l’espai logístic i de comunicació de l’organització. La jornada servirà per promocionar els actius territorials de la vila i la Vall de Camprodon.  
Volta
Si sou amants de l’esport i més concretament del ciclisme, el pròxim dimecres, 25 de març, teniu una cita. La tercera etapa de la Volta de Catalunya acabarà amb un exigent ascens final a Vallter. Durant la jornada, a més, el Pavelló Llandrius serà l’espai que el municipi brindarà a l’equip de premsa i comunicació de la Volta, per tal que puguin treballar en un ambient còmode.
L’alcalde de Camprodon, Xavier Guitart, assegura que “es tracta d’una data molt especial en un doble sentit, ja que seguirem promocionant els nostres actius naturals i, alhora, gaudirem d’una competició d’elit al nostre poble”. Guitart afegeix que la jornada serà també important “per promoure el comerç local ja que rebrem molts visitants i gent d’arreu que segueix la prova”.
L’etapa arrencarà des del Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels, i es dirigirà als Pirineus, fins a arribar als últims 11 quilòmetres de pujada a Vallter 2000. Aquest ascens és considerat un dels moments culminants i determinants de tota la cursa.