Camprodon tindrà una cursa de bicicleta de muntanya de primer nivell

Els propers 1, 2 i 3 de juliol tindrà lloc la primera edició de la Pirineus MTB Race, cursa de bicicleta de muntanya que té per objectiu consolidar-se com una cita estable i de renom en el calendari esportiu català.
DOSSIER BTT VALL DE CAMPRODON_001
Aquest proper mes de juliol la Vall de Camprodon acollirà un esdeveniment destinat a convertir-se en una de les cites esportives més destacades de l’any a la província de Girona. La Pirineus MTB Race és una cursa de bicicleta de muntanya per etapes que neix amb la voluntat de donar a conèixer el patrimoni natural de la Vall i convertir el municipi de Camprodon en un punt de referència internacional dins el món de la BTT. Durant 3 dies sencers, ciclistes de tota Catalunya i d’altres països es reuniran a Camprodon i voltants per tal d’escometre els 170km de recorregut per pistes i camins del Pirineu que conformen la cursa, amb un desnivell acumulat de més de 5200m.
Organitzada per l’empresa  Bikexperience amb la col·laboració de l’Ajuntament de Camprodon, la cursa MTB Race s’adreça a esportistes i amants de la bicicleta amb ganes de conèixer la diversitat i riquesa de senders, camins i paratges que ofereix la Vall de Camprodon per a la pràctica d’aquesta popular modalitat esportiva. A fi de fer possible una gran afluència de ciclistes i amants de la bicicleta, els organitzadors han previst tota mena de serveis complementaris, destinats a fer més fàcil i confortable la participació en la cursa, com ara servei de fisioteràpia, trasllat d’acompanyants als diferents punts del recorregut, zones de vituallament, espais per a l’aparcament de vehicles i l’acampada, serveis de lavabo i dutxa, pàrquing tancat de bicicletes, etc. Així mateix, existeixen fins a 8 categories de participació en la cursa, cadascuna adreçada a un tipus de públic concret i amb un nivell de dificultat adaptat a les característiques d’edat i entrenament del grup en qüestió. S’espera poder organitzar, fins i tot, una categoria infantil i una altra de parelles.
Més informació i inscripcions online al web http://www.zonabtt.com/ca/pirineus-mtb-race/