Camprodon tindrà nou eslògan i logotip

S’escollirà a través d’una sessió pública on tothom podrà votar
 
A4
 
La Regidoria de Turisme ha impulsat la creació d’una nova imatge corporativa per tal de promocionar la marca de Camprodon. Tal com explica el regidor de Turisme, Xavier Juncà, “Camprodon necessita fer un pas endavant en la promoció turística del poble, tant pel que fa a les seves activitats culturals com en l’oferta comercial, esportiva, gastronòmica i d’oci. Aquesta nova marca ens permetrà unificar tots els nostres actius en una sola imatge i així serà més fàcil que la gent identifiqui què ofereix Camprodon“.
L’Ajuntament vol que els veïns i veïnes participin del procés d’elecció del nou logotip i eslògan, per això, es realitzarà una sessió el divendres 18 de març a les 20h a la sala d’actes del mateix Ajuntament oberta a tota la població. En aquesta trobada, on tothom hi està convidat, s’exposaran diferents propostes tant de logotip com d’eslògan i serà el mateix públic assistent qui amb el seu vot escollirà els elements comunicatius definitius que l’Ajuntament farà servir a partir d’aquell moment per promocionar Camprodon turísticament.
La sessió també servirà perquè la Regidoria de Turisme exposi el pla estratègic de comunicació turística que es posarà en marxa a partir de l’elecció del nou logotip i eslògan.
L’Ajuntament convida tothom a implicar-se en aquest procés participatiu. Vine a triar el logo i l’eslògan de Camprodon!