Camprodon, seu de les Jornades InterPirineus 2016

La vila acull dimecres 23 de novembre la tercera edició d’aquest projecte dirigit a empreses del sector turístic dels Pirineus catalans i que té per objectiu la creació de producte turístic i la comercialització de l’oferta ja existent al territori. Descarrega’t el programa de la jornada.
El Mas el Mariner de Camprodon serà la seu aquest dimecres 23 de novembre de la tercera edició de les Jornades InterPirineus; un projecte que està dirigit a les empreses del sector turístic dels Pirineus catalans, i que té com a objectiu la creació de producte turístic i la comercialització de la oferta ja existent al territori. L’activitat, a la vegada, forma part del programa Pirineus impulsat per l’Agència Catalana de Turisme, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Turisme de Barcelona, i els Patronats de Turisme de la Diputació de Lleida, Costa Brava Girona, Diputació de Barcelona, i el Conselh Generau d’Aran.
Les Jornades InterPirineus 2016 es celebraran al llarg de dimecres 23 de novembre i inclouen una ponència-formació  a càrrec de Christopher Doyle, Director del Adventure Travel Trade Association (ATTA) a Europa; la presentació dels resultats d’estudis de mercat sobre diferents aspectes de la destinació Pirineus, a càrrec de la Cap de Recerca i Intel·ligència de Mercats de l’Agència Catalana de Turisme, Mònica Santaeulàlia; i una sessió de networking amb 22 agències de viatges catalanes i 28 empreses i entitats. El director general de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Xavier Espasa, ha assegurat que “enguany hem incrementat el nostre pressupost i hem invertit més d’1,3 milions d’euros per enfortir la promoció turística de les comarques que formen part de la marca Pirineus, especialment a escala internacional. L’impuls turístic d’aquest territori és una aposta ferma del Govern i, amb la implicació decidida de tots, hem de posar-la en valor”.
L’Ajuntament de Camprodon posa en valor la feina duta a terme des del projecte “Pirineus” amb l’objectiu de potenciar i donar a conèixer l’oferta turística dels Pirineus catalans i consolidar el turisme de les comarques del Pirineu català.
 
 
Nueva_imagen