Camprodon serà un nou escenari del FeMAP 2019

La novena edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus incorpora Beget com a nou espai de concerts.
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) segueix creixent, i a l’edició d’enguany s’incorporarà Camprodon. Així doncs, a part de Sant Joan de les Abadesses, Ripoll i Llanars que repeteixen l’experiència, el Ripollès suma un nou municipi participant en aquest esdeveniment, ja consolidat (enguany arriba a la novena edició). El concert camprodoní del FeMAP, concretament, tindrà lloc a la població de Beget, on destaca l’església de Sant Cristòfol que va ser declarada bé cultural d’interès nacional.
Segons paraules de la regidora de Cultura de Camprodon, Anna Colomer, “aquesta és una actuació clau per promocionar Beget, Camprodon i tot l’encant patrimonial i paisatgístic que ens envolta”. “La implicació camprodonina al FeMAP és una gran notícia, no només pel que fa a donar a conèixer la Vall de Camprodon i el seu territori”, matisa Sala, “també representa el tarannà d’aquest municipi a l’hora d’apostar per la cultura, la música i les arts”. Fa poc, Beget es va adherir al segell “Pobles amb encant”, de l’Agència Catalana de Turisme.
Una novena edició amb 37 municipis participants
Durant aquesta novena edició, el FeMAP comptarà amb la implicació de 37 municipis repartits per les comarques de l’Alta Cerdanya, la Baixa Cerdanya, l’Alt Urgell, el Berguedà, el Ripollès, el Solsonès, la Val d’Aran, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, a més dels concerts que es realitzen al Principat d’Andorra i a França, concretament a la comarca del Rosselló.
D’aquesta manera, el FeMAP continua consolidant-se com el festival més extens en l’àmbit de música antiga de tot Europa, apostant per concerts i músics d’alta qualitat combinats juntament amb patrimoni i turisme oferint al públic visites guiades, degustacions o activitats culturals. A més, el festival segueix apostant per apropar la cultura als col·lectius en risc d’exclusió social o amb problemes de mobilitat a través del FeMAP social.
Podeu consultar tota la informació sobre el Festival i la seva programació, a la web oficial.
Beget