Camprodon rep la visita del director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà

Josep Puigbert es reuneix amb l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, per parlar sobre diversos projectes transfronterers que està previst desenvolupar entre el 2018 i el 2019.
WhatsApp Image 2018-03-16 at 14.07.13
El passat divendres 16 de març, la vila de Camprodon va rebre la visita de Josep Puigbert, director de la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà. La trobada s’emmarca en el treball que està realitzant la Casa de la Generalitat a través de la línies de finançament Eurodistricte per dur a terme projectes amb una clara visió transfronterera. Així mateix, la seva vinculació amb l’AECT País d’Art i d’Història Transfronterer Les Valls Catalanes del Tec i del Ter, fa possible el projecte Patrimc@t, que té com a objectiu recuperar i revalorar el patrimoni cultural i històric transfronterer a tota la regió.
Josep Puigbert va mantenir una reunió amb l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, per tractar alguns dels projectes transfronterers que ja s’estan desenvolupant o que està previst desenvolupar pròximament. Concretament, sobre el projecte de senyalització turística; l’impuls del Mercat Transfronterer, mostra de la cultura i la gastronomia de les dos vessants dels Pirineus; i sobre els actes de commemoració de la Retirada, donat que el 2019 es compliran 80 anys de l’èxode republicà.
En acabar la visita, Xavier Sala va valorar la trobada amb Josep Puigbert de forma molt positiva i va afirmar que la seva visita “és una mostra de la voluntat de col·laboració que tenim ambdues institucions per dur a terme projectes que ens beneficiïn a banda i banda dels Pirineus”. Sala també va assenyalar que per a l’Ajuntament de Camprodon totes aquestes iniciatives són “una oportunitat per posar en valor i donar a conèixer el patrimoni natural i cultural del nostre territori”.