Camprodon rep la visita de l’Àrea d’Assistència i Cooperació als Municipis

Durant la reunió, l’Ajuntament ha traslladat als representants de la Diputació de Girona els principals projectes i actuacions que es contemplen al municipi al llarg dels propers mesos.
Dilluns 19 de juny, l’Ajuntament de Camprodon va acollir una reunió de treball amb representants de l’Àrea d’Assistència i Cooperació als Municipis de la Diputació de Girona. A la sessió hi van prendre part l’alcalde, Xavier Sala; el diputat de Cooperació Local, Fermí Santamaria; i el cap de servei, Josep Garriga.
La trobada, presidida per un clima d’entesa i col·laboració, va permetre tractar diferents qüestions organitzatives i de gestió de l’Ajuntament de Camprodon. En aquest sentit, l’Ajuntament va traslladar a la Diputació la necessitat que aquesta col·labori en tot allò que fa referència a l’administració interna municipal, des de l’administració electrònica fins a l’elaboració de tot el necessari per tal de convertir el consistori en una administració més oberta, transparent, propera i moderna.
Durant la reunió, l’Ajuntament també va traslladar als representants de l’Àrea d’Assistència i Cooperació als Municipis les principals actuacions que es contemplen al municipi al llarg dels propers mesos.
L’Ajuntament de Camprodon valora molt satisfactòriament i posa en valor la trobada mantinguda amb la Diputació de Girona, així com la col·laboració rebuda per part de l’ens.
 
Camprodon rep la visita de l’Àrea d’Assistència i Cooperació als Municipis